Ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία η Κέιτι Πέρι

30.09.2013
Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε η διάσημη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, σχετικά με τη στιγμή που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αυτό τον καιρό, η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) διάγει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της, Τζον Μάγιερ (John Mayer), όμως δεν ήταν πάντα έτσι.

Μιλώντας στο περιοδικό Billboard, η 28χρονη σταρ εστίασε στις στιγμές μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγο, Ράσελ Μπραντ (Russell Brand).

Αφορμή στάθηκε ένα από τα τελευταία της τραγούδια με τίτλο "The Grace Of God" το νόημα των στίχων του οποίου κλήθηκε να ερμηνεύει η Πέρι.

"Αυτό το τραγούδι φανερώνει ξεκάθαρα πόσο δύσκολα ήταν όλα ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής μου. Αναρωτιόμουν τότε 'Θέλω να αντέξω; Θα έπρεπε να συνεχίσω να ζω;', αποκάλυψε η Κέιτι η οποία στο τραγούδι περιγράφει πώς έφτασε ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία, αλλά τελικά τη γλίτωσε.

Τελικά η Πέρι προχώρησε τώρα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μάγιερ, τον οποίο μάλιστα θαυμάζει άνευ ορίων και για το μυαλό του.

"Είναι, κυριολεκτικά, μια ιδιοφυΐα, γεγονός που είναι προφανές από τη μουσική που γράφει", καμάρωσε η Κέιτι, αποκαλύπτοντας και τι του λέει συχνά πυκνά. "Αγάπη, ξέρεις, θα πρέπει να δωρίσω το μυαλό σου στην επιστήμη μετά τον θάνατό σου γιατί θα πρέπει να καταλάβουμε από πού έρχονται όλες αυτές οι σπίθες". Αυτός είναι έρωτας. Όχι αστεία.

Ζ. Κ.