Τούμπανο και πεσμένα, αλλά τα... πέταξε η μάνα Κιμ

02.10.2013
Ήταν να μην κάνει το πρώτο βήμα η διάσημη λεχώνα. Άπαξ και άρχισε της επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, είπε να τις κάνει "όπως εκείνη ξέρει καλύτερα". Αφήνοντας, δηλαδή, πολύ λίγα στη φαντασία.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στις 15 Ιουνίου και μέχρι να αποφασίσει να βγει από το καβούκι της οι κακές γλώσσες την ήθελαν να έχει κατάθλιψη από τα "τεράστια και πεσμένα στήθη" της.

Κι όμως, αν κρίνουμε από τις στυλιστικές επιλογές της, όχι μόνο δεν νιώθει άσχημα για το μπούστο της αλλά καμαρώνει με το παραπάνω.

Αυτές τις μέρες η 32χρονη ριάλιτι σταρ βρίσκεται στο Παρίσι παρακολουθώντας την εβδομάδα μόδας που πραγματοποιείται εκεί και σε όσες εμφανίσεις έχει κάνει, μοστράρει το ντεκολτέ της μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Η πρώτη μέρα, όπου σημειωτέον συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ήταν και η πιο σεμνή καθότι είχε μεν μεγάλο άνοιγμα στο μπούστο, αλλά ήταν καλυμμένο με διαφάνεια.

Από εκεί και πέρα ξεσάλωσε. Το επόμενο πρωί εμφανίστηκε με διπλό ντένιμ λουκ και πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τον αφαλό αλλά το αποκορύφωμα ήρθε το βράδυ, όπου τα πέταξε όλα έξω, όπως βλέπετε ξεκάθαρα και στη φωτογραφία ακριβώς από κάνω.

Το μακρύ μαύρο φόρεμα με το εντυπωσιακό –για να το πούμε ευγενικά- ντεκολτέ και τα γεωμετρικά σχήματα που άφηναν γυμνά σημεία της μέσης, έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Ρικάρντο Τίσι (Riccardo Tisci) ο οποίος και συνόδευε την Κιμ τη συγκεκριμένη έξοδο (κλίκαρε την κεντρική φωτογραφία του θέματος για να δεις τις λεπτομέριες στη μέση).

Μπράτσα και πόδια δεν έδειξε αυτή τη φορά η Καρντάσιαν, ενώ στα χείλη φορούσε ένα έντονο μοβ κραγιόν στο χρώμα του κρασιού.

Πλέον είναι επίσημο ότι η άδεια μητρότητας τελείωσε και η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στη δουλειά… full time!

Ζ. Κ.