Πάτινσον: το ρομαντικό ταξίδι με την κόρη του Σον Πεν

15.10.2013
Τρελά ερωτευμένος, λέγεται ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός με το νέο αμόρε και μάλιστα ετοιμάζει μίνι… δραπέτευση για δύο.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ντίλαν Πεν (Dylan Penn) και, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media, θέλει να μοιραστεί μαζί της πράγματα και μέρη που είχαν ιδιαίτερη σημασία στη ζωή του.

Πρώτη στάση, λοιπόν, η Αγγλία και η Σκοτία.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" το ζευγάρι σχεδιάζει εξαήμερη απόδραση στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο και τη Λίμνη Νες –ή Λοχ Νες, όπως είναι ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας.

"Η Ντίλαν λατρεύει την Αγγλία και έχει μια λίστα από προορισμούς εκεί από τότε που ήταν παιδί. Θέλει να επισκεφτεί στο Λοχ Νες, να ταΐσει τα περιστέρια στην πλατεία Τραφάλγκαρ και να φάει παραδοσιακό βρετανικό φαγητό", μεταφέρει η πηγή, υπογραμμίζοντας ότι ο έρωτας των δύο νέων "βράζει".

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Σον Πεν (Sean Penn) να έχει δώσει και τη συγκατάθεσή του, παρά τις κάποιες αρχικές αντιρρήσεις του, ενώ άλλες φήμες θέλουν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να αποτελεί "ερωτικό στόχο" της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), πρώην αγαπημένης του Ρομπ.
Ζ. Κ.