Οργή Οικονομόπουλου: «Με λένε αδελφή, οι αδελφές...»

17.10.2013
Έξαλλος ο Νίκος Οικονομόπουλος με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, που αν και δεν αναφερόταν ονομαστικά σε εκείνον, τον ενέπλεξε σε ένα απίστευτο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική μετά από ατύχημα με... σεξουαλικό βοήθημα και η ιστορία αυτή αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Και με το θέμα αυτό είναι πυρ και μανία ο Οικονομόπουλος, αφού φωτογράφιζαν εκείνον, ενώ σε κάποιο blog ανέφεραν κανονικά το όνομά του. Και ο νεαρός τραγουδιστής που δε μασάει τα λόγια του, ξέσπασε στην τηλεοπτική κάμερα, με χαρακτηρισμούς που η αλήθεια είναι, μάς άφησαν με το στόμα ανοιχτό.


«Να βγω εγώ έξω και να απαντήσω αν με λένε αδερφή οι αδερφές που τα γράφουνε; Συγνώμη που μιλάω έτσι και με ακούει ο κόσμος και τα νέα παιδιά, αλλά αυτοί που τα γράφουνε είναι άθλιοι και ανθρωπάκια της δημοσιογραφίας», δήλωσε έξαλλος.

Και συνέχισε, πάντα εκνευρισμένος: «Τους λυπάμαι! Από εδώ και πέρα θα μιλάνε οι δικηγόροι μας». Πάντως, όπως είπε, δεν τον στεναχώρησε καθόλου, αφού δεν έχει να κρύψει κάτι,. «Όταν δεν έχεις να κρύψεις κάτι, δεν έχεις να στενοχωρηθείς για τίποτα. Γιατί να στενοχωρηθώ;», κατέληξε.