Οι μπηχτές της Μπρίτνεϊ για το κέρατο που έφαγε

18.10.2013
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η πριγκίπισσα της ποπ άφησε να εννοηθεί ότι ο αρραβώνας της διαλύθηκε λόγω απιστίας.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) ήταν ένα βήμα πριν από τον γάμο όταν έγινε γνωστό ότι χώρισαν. Και μάλιστα οριστικότατα.

Η ιστορία των δύο πρώην ερωτευμένων έληξε πολύ κόσμια –τουλάχιστον δημόσια- με δηλώσεις τυπικές και από τις δύο πλευρές και διαβεβαιώσεις ότι "θα αγαπιούνται πάντα και θα παραμείνουν δυο καλοί φίλοι".

Να όμως που 9 μήνες μετά, έρχεται η ίδια η 31χρονη σταρ να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Μιλώντας στον Άλαν Καρ (Alan Carr) και στην τελεοπτική εκπομπή του, η Μπρίτνεϊ αναφέρθηκε και στο νέο της άλμπουμ, Britney Jean, το οποίο, όπως παραδέχτηκε χαρακτηριστικά, λειτούργησε ως λύτρωση από τον πόνο του χωρισμού.

"Το άλμπουμ αυτό λειτούργησε θεραπευτικά. Τα περισσότερα τραγούδια μου μιλούν για την καλοπέραση, όμως την περίοδο που το έγραφα έζησα έναν χωρισμό, οπότε μοιραία πολλά από τα πράγματα που βίωνα πέρασαν και στον δίσκο", ομολόγησε η Σπίαρς και αμέσως μετά αναφέρθηκε σε ένα πολύ συγκεκριμένο τραγούδι που μιλά για μοιχεία!

"Υπάρχει μια πολύ όμορφη μπαλάντα που λέγεται 'Perfume' και μιλά για ένα κορίτσι που ξέρει ότι το αγόρι της την απατά και το μόνο που θέλει είναι να αφήσει επάνω του το άρωμά της, έτσι ώστε να μαρκάρει την περιοχή της", εξηγεί η Μπρίτνεϊ, αποκαλύπτοντας μάλλον περισσότερα από όσα είχε σκοπό.
Ζ. Κ.