Μέγα κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξεγύμνωμα

18.10.2013
Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η… ζουμερή ριάλιτι σταρ τα πέταξε όλα έξω δημοσίως. Το τι άκουσε όμως δεν περιγράφεται.

"Ακραία προκλητική" χαρακτηρίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών των σόσιαλ μίντια, που μπήκαν στη διαδικασία να τη σχολιάσουν, η απόφαση της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να μοστράρει στήθος και οπίσθια φόρα παρτίδα σε μια πολύ σέξι πόζα στο Instagram.

Και αυτό για να το μεταφέρουμε πολύ "ευγενικά" γιατί αρκετά από τα σχόλια δεν λέγονται, ούτε γράφονται.

Πάνω από 3.200 σχόλια έχει δεχτεί μέχρι αυτή τη στιγμή η MailOnLine κάτω από την επίμαχη φωτογραφία της 32χρονης μανούλας που αναδημοσίευσε με τα περισσότερα από αυτά να αντιδρούν άσχημα στην "απρεπή" συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με το Radar, η Κιμ έλαβε ένα σωρό μηνύματα που τη χαρακτηρίζουν "αηδιαστική", "εμετικά τεράστια", "άθλια" και άλλα τέτοια όμορφα, ενώ τονίζεται το πόσο κακό θα κάνει τελικά στη μικρή Νόρι το γεγονός ότι και οι δυο γονείς της φαίνονται τόσο απορροφημένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό ο καθένας.

Όσο για τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West); Εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, εκείνος κοινοποίησε τη φωτογραφία της καλής του στο Twitter με τη λεζάντα "ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ", αφήνοντας και τα σχετικά υπονοούμενα.

Πάντως, όποιες και αν ήταν οι αντιδράσεις, το μήνυμα το έστειλε η Κιμ ξεκάθαρα: τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασε. Τελεία! Και, όπως φρόντισε να διευκρινίσει, τα κατάφερε με τη δίαιτα Άτκινς.

Ζ. Κ.