Η Βικτόρια Μπέκαμ την "είδε" Κοκό Σανέλ

21.10.2013
Ξέρει ακριβώς τι θέλει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Ό,τι και να αφορά αυτό…

Ύστερα από μερικά χρόνια "εξορίας" –λέμε τώρα- στο Λος Άντζελες, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) επέστρεψε στο Λονδίνο με τα τέσσερα παιδιά και τον σύζυγο άνεργο. Φυσικά αστειευόμαστε γιατί ναι μεν ο Ντέιβιντ (David) κρέμασε τα παπούτσια του αλλά όχι ότι θα πεινάσει κιόλας!

Πάντως, λέγεται πως η 39χρονη σταρ είναι κατενθουσιασμένη που έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και έχει βαλθεί να φτιάξει ένα σπιτικό για την ίδια και την οικογένειά της, ακριβώς όπως το θέλει εκείνη.

Οι εργασίες για την ανακαίνιση της έπαυλης στο Χόλαντ Παρκ του δυτικού Λονδίνου έχουν ξεκινήσει και φήμες θέλουν την κυρία Μπέκαμ έτοιμη να ξοδέψει μέχρι και £2 εκατομμύρια λίρες για να δώσε στο "τσαρδάκι" της τον αέρα που είχε το σπίτι της Κοκό Σανέλ.

Πληροφορίες του περιοδικού "Closer" μεταφέρουν ότι τους επόμενους δύο μήνες, όλα τα συνεργεία που θα μπουν στο εργοτάξιο των Μπέκαμ θα έχουν κατά νου το διαμέρισμα της θρυλικής γαλλίδας σχεδιάστριας μόδας στο Παρίσι.

"Η Βικτόρια λατρεύει το κομψό λιτό ντεκόρ με μεγάλα, επιβλητικά κομμάτια, όπως μεγάλους καθρέπτες, τεράστιους πολυελαίους, αλλά και λευκά μάρμαρα και μαύρα τραπέζια λάκας", μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ όπου τονίζεται επίσης ότι στο καινούριο σπίτι η Βικτόρια φροντίζει να εξασφαλίσει και στον σύζυγο χώρο για να εξασκεί το νέο αγαπημένο του χόμπι.

Και για όσους αναρωτιούνται, ο χώρος αφορά μια νέα, υπερσύγχρονη, ντιζαϊνάτη και χάι τεκ κουζίνα καθώς ο Μπεκς την έχει "δει" μάγειρας. Ή μάλλον… σεφ!

Με το καλό να ολοκληρωθούν οι εργασίες λοιπόν και η διάσημη οικογένεια να εγκατασταθεί στο νέο σπίτι.
Ζ. Κ.