Δες τον Τζόνι Ντεπ με ξανθιά φράντζα

22.10.2013
Ο διάσημος ηθοποιός έχει αλλάξει δεν φοβάται να αλλάξει την εικόνα του για τις ανάγκες της εκάστοτε ταινίας. Αυτή την τελευταία εικόνα, όμως, δεν την έχουμε ξαναδεί.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκδήλωση προς τιμή του σερ Κρίστοφερ Λι (sir Christopher Lee). Ο 50χρονος σταρ έκανε έκπληξη στο 91χρονο ίνδαλμά του παραδίδοντάς του το τιμητικό βραβείο τονίζοντας ότι το ότι δούλεψε μαζί του ήταν "ένα παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα". Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν τα χρυσά του μαλλιά.

"Ωστόσο, όσο υπέροχο είναι να δουλεύω μαζί του, αυτή η ευτυχία δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χαρά του να τον γνωρίζεις προσωπικά και να τον μετράς ως αληθινό φίλο", συνέχισε ο Τζόνι χαρακτηρίζοντας τον Λι ως "εθνικό θησαυρό και έναν γνήσιο καλλιτέχνη".

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν μαζί στις ταινίες "Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη" και "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας", ενώ η πληροφορία για την επόμενη δουλειά του Ντεπ για την οποία προφανώς έχει βάψει και το μαλλί δεν έγινε ακόμη γνωστή.

Αναμένουμε...

Ζ. Κ.