Η Κιμ δείχνει το... κοτρώνι των αρραβώνων της

22.10.2013
Και μετά την είδηση, ιδού και η επιβεβαίωση. Μάθε πώς έκανε τη ρομαντική πρόταση ο Κάνιε και δες το μονόπετρο που πρόσφερε στην καλή του.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αρραβωνιάστηκαν ύστερα από 18 μήνες σχέσης και ένα παιδί.

Ο 36χρονος ράπερ, επέλεξε τη μέρα των γενεθλίων της καλής του για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του και είχε "κλείσει" ένα ολόκληρο γήπεδο για χατίρι της, όπου είχε σκηνοθετήσει μια άκρως ρομαντική "παράσταση".

Αφού μπήκαν όλοι στο γήπεδο, άναψε στον πίνακα η φωτεινή επιγραφή με το μήνυμα "'PLEEΑSE MARRY MEEE!!!!!" ενώ η 50μελής ορχήστρα που είχε φέρει στον χώρο έπαιζε ρομαντικά τραγούδια.

Νωρίτερα, ο Κάνιε –που μας προέκυψε άκρως ρομαντικός και παραδοσιακός- είχε ζητήσει το χέρι της καλής του από τη μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner), η οποία του το έδωσε φυσικά, όμως εκκρεμούσε και το "τυπικό".

Η Κιμ απάντησε "Ναι" και αμέσως μετά ο Κάνιε της πέρασε το πανέμορφο, κομψό και… τεράστιο μονόπετρο 15 καρατίων που είχε διαλέξει στο δάχτυλο.

Αμέσως βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας –που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν κρυφτεί σε διάφορα μέρη του σταδίου- έπεσαν πάνω τους να τους συγχαρούν συγκινημένοι.

Αργότερα η Κιμ ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών όπου φαίνεται το δαχτυλίδι της και την ορχήστρα ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας γέμισαν τα σόσιαλ μίντια με μηνύματα αγάπης και ευχές για το ευτυχές ζεύγος.

Η ώρα η καλή, λοιπόν, ξανά και πιο επίσημα...

Ζ. Κ.