Η πόζα που χαντάκωσε τον Μπέκαμ

31.10.2013
Γερασμένος και όχι τόσο περιποιημένος πόζαρε στον φακό ο διάσημος αθλητής, όμως χαμογελαστός όπως πάντα. Γιατί ποιος είπε και οι διάσημοι δεν έχουν τις κακές –φωτογραφικές- στιγμές τους; Και δεν τους νοιάζει κιόλας.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Bechkam) είναι από τους πιο πολυφωτογραφημένους ανθρώπους στον κόσμο –και μάλιστα με τη θέλησή του.

Με εμπειρία τόσων χρόνων, και τη γυναίκα-πόζα στο πλευρό του, δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μπεκς ξέρει πώς να σταθεί μπροστά στο φακό.

Φαίνεται όμως ότι "πλαστικός" δεν είναι και δεν τον νοιάζει να είναι πάντα τέλειος. Εξ ου και μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πρόκειται για τη λήψη που βλέπετε στην αρχή του θέματος (κάντε κλικ για να δείτε καλύτερα) που δεν είναι και η πιο κολακευτική για τον 38χρονο πολυπράγμων αθλητή/επιχειρηματία/μοντέλο/σχεδιαστή κι όμως δεν δίστασε να τη μοιραστεί με τους χιλιάδες ιντερνετικούς φίλους του.

Αλήθεια, η Βικτόρια την είδε;

Κατά τα άλλα λέγεται ότι ο Ντέιβιντ είναι έτοιμος να αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα –εκμεταλλευόμενος μέρος του συμβολαίου που είχε υπογράψει με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες παλιότερα και του έδινε αυτό το δικαίωμα πληρώνοντας $25 εκατομμύρια- και έχει βάλει στο μάτι το Μαϊάμι.

Ζ. Κ.