Πάλτροου: Χέστηκα για τη γνώμη των άλλων!

01.11.2013
Ασυγκράτητα αθυρόστομη μας προέκυψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που δεν δείχνει να μετρά τα λόγια της όταν πρόκειται για την οικογένειά της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού "Red" όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Και είπε πολλά.

Η 41χρονη σταρ είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) εδώ και 10 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά την 8χρονη Απλ και τον 6χρονο Μόουζες.

Εκτός από ηθοποιός η Γκουίνεθ κάνει χίλια άλλα πράγματα, ενώ ταξιδεύει πολύ και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο ηπείρους.

Εξαιτίας αυτού, δεν είναι λίγες οι γυναίκες, κυρίως μητέρες που την έχουν επικρίνει για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της. Όμως εκείνη… "αγρόν ηγόρασε".

"Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν όλοι οι άλλοι. Με κάνει να θυμώνω. Προσωπικά πιστεύω ότι η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια για κάθε γυναίκα θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως εκείνη τη νιώθει σωστή. Και δεν μπορεί κανείς άλλος να βάλει πρόγραμμα. Και κανείς δεν μπορεί να της πει πόσες ώρες θα αφιερώσει στα παιδιά ή τη δουλειά της. Γά**σε ό,τι λέει ο καθένας. Δεν έχει σημασία τι πιστεύει ο καθένας", εξηγεί η Γκουίνεθ και συνεχίζει.

"Όταν είμαι μαζί με τα παιδιά, τους δίνω όλα όσα έχω. Και όταν δεν είμαι δίνω τα πάντα σε αυτό με το οποίο ασχολούμαι. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η ισορροπία μου. Έτσι λειτουργεί το πράγμα για μένα. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται ο καθένας. Σημασία έχει εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Και τι πιστεύουν τα παιδιά σου… Έτσι, αν κάποιος ζητήσει τη συμβουλή μου, θα του έλεγα, κάνε αυτό που είναι σωστό για εσένα και χέστηκες για ό,τι πιστεύει ο καθένας", ολοκληρώνει δυναμικά τη θέση της η Γκουίνεθ Πάλτροου, μην αφήνοντας τον παραμικρό χώρο για αμφισβήτηση.

Ζ. Κ.