Ο Μπλουμ μιλά για τον χωρισμό -δεν κλαίει κιόλας!

01.11.2013
Πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό του από την Μιράντα Κερ, ο διάσημος ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του –κάνοντας και λίγη πλάκα –όλως παραδόξως!

Ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) και η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) χωρίζουν –όπως τους ήθελαν οι φήμες εδώ και πολύ καιρό- τονίζοντας όμως όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι –για τον γιο τους αν μη τι άλλο- θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

Χθες, ο 36χρονος σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κέιτι Κούρικ (Katie Couric) και, όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα έφτασε και στο επίμαχο σημείο.

Η δημοσιογράφος του έκανε τη σχετική ερώτηση, όμως η αρχική αντίδραση του Ορλάντο προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ακριβώς από κάτω, μόλις η Κούρικ του λέει αυτός είναι ένας "έντονος συναισθηματικά" καιρός καθώς χωρίζει από τη σύζυγό του, Μιράντα Κερ και πριν καλά καλά προλάβει να το ρωτήσει πώς αισθάνεται, εκείνος γυρίζει προς το κοινό και κάνοντας μια αψυχολόγητη –μέχρι και κοροϊδευτική- γκριμάτσα προκαλεί το γέλιο.

"Αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε οικογένεια. Θα βρισκόμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου για όσο ζούμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι για χάρη του γιου μας –αν μη τι άλλο- θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και θα αγαπιόμαστε ως γονείς του Φλιν", δήλωσε σχεδόν σαν… ρομπότ ο Μπλουμ γυρίζοντας το πράγμα σε πιο φιλοσοφικά λημέρια.

"Η ζωή μερικές φορές δεν τα φέρνει όπως τα σχεδίαζες ή όπως έλπιζες, όμως ευτυχώς είμαστε ενήλικες. Είμαι 36 και εκείνη 30 πια, και είμαστε και επαγγελματίες και αγαπιόμαστε, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, όμως πάνω από όλα αγαπάμε τον γιο μας", ολοκλήρωσε ο Ορλάντο. Εντάξει, εντάξει το καταλάβαμε.

Πάντως, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να έχουμε κι άλλες αποκαλύψεις γιατί οι κακές γλώσσες θέλουν τον Μπλουμ ερωτευμένο με την συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", Κοντόλα Ράσαντ (Condola Rashad). Αναμένουμε…

Ζ. Κ.