Αγνώριστη -με την κακή έννοια- η Ρενέ Ζελβέγκερ

04.11.2013
Η "μεταμόρφωση" είχε αρχίσει εδώ και καιρό αλλά τώρα πια μιλάμε για πλήρη… μετάλλαξη της –κατά τα άλλα- γλυκύτατης ηθοποιού.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) έχει αποσυρθεί τόσο επαγγελματικά, όσο και ιδιωτικά περιορίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις της στο ελάχιστο.

Και αν κρίνουμε από την εικόνα της, αντιλαμβανόμαστε το γιατί.

Πριν από έναν μήνα περίπου, η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε ποζάρει στο κόκκινο χαλί εκδήλωσης ξαφνιάζοντας τους πάντες με το παγωμένο και έξτρα τσιτωμένο βλέμμα της (δες τη φωτό ακριβώς από κάτω).

Το περασμένο Σάββατο όμως ακόμη ένα σοκ περίμενε τον κόσμο που την είδε στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Long Shot: The Kevin Laue Story" στο Λος Άντζελες (κάνε κλικ στη φωτογραφία στο άνοιγμα του θέματος για να δεις καλύτερα)

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της στην ταινία "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, με εμφανή τα σημάδια των επεμβάσεων στο πρόσωπό της.

Στην επόμενη φωτογραφία δες τη μαζί με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στην ταινία του 1996 "Τζέρι Μαγκουάιρ".

Τα γεμάτα χείλη και στα πάντα προκλητικά μισόκλειστα μάτια της υπήρξαν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της Ζελβέγκερ που όμως φαίνεται να έδωσαν τη θέση τους σε ένα μόνιμα ξαφνιασμένο ύφος που μέχρι και… τρομάζει.

Άβυσσος η ψυχή της Ρενέ, αλλά η απορία εύλογη: "Καθρέφτη δεν είχε στο σπίτι της;"
Ζ. Κ.