Χάρλεϊ: "γαργάρα" τα ύποπτα μηνύματα, ο γάμος ισχύει

04.11.2013
Λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα η 48χρονη εντυπωσιακή καλλονή που φοβήθηκε το κέρατο, αλλά τώρα της… πέρασε.

Όταν η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) ερωτεύτηκε τον Σέιν Γουορν (Shane Warne) εκείνη έπαθε κάτι σαν "επιλεκτικό καταρράκτη" καθώς έδειχνε να μην "βλέπει" κανέναν άλλον μπροστά της.

Χώρισε τον άντρα της, άρχισε να περνά όλο και περισσότερο καιρό στην Αυστραλία, δέχτηκε να γίνει γυναίκα του και άρχισε τα δημόσια σαλιαρίσματα… όπου νάναι! Δεν κρατιόταν η γυναίκα.

Μέχρι που μια μέρα την έβγαλε την κοτρώνα από το χέρι της και έχασε το χαμόγελό της.

"Ο αρραβώνας χάλασε" μάθαμε, χωρίς όμως επίσημη απάντηση ως προς το γιατί. Μέχρι τώρα που φαίνεται ότι το διάσημο ζεύγος τα ξαναβρήκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, στο κινητό τηλέφωνο του αυστραλού άσσου του κρίκετ κρύβεται το… μυστικό.

Η Λίζ, λέει, εντόπισε ύποπτα γραπτά –και μάλλον όχι μόνο- μηνύματα στο κινητό του καλού της και ένιωσε να χάνει τον κόσμο όλο.

Μεσολάβησε ένα διάλειμμα και φαίνεται πως η μεταξύ τους σχέση αποκαταστάθηκε. Εκείνος ζήτησε συγνώμη, εκείνη τον συγχώρησε και τώρα περιμένουμε απλά της εκκλησιάς τις καμπάνες. Με το καλό παιδιά, και… περασμένα ξεχασμένα!

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Γουορν να έχει έρθει πολύ κοντά στην πρώην σύζυγο; Δεν ισύει τίποτα από αυτά, όπως ξεκαθαρίζει η ίδια, η οποία ζει τον έρωτα στο πλευρό του νέου -και νεότερου- συντρόφου της.

Ζ. Κ.