Απογοήτευσε αγνώριστη και παράφωνη η Μάιλι

18.11.2013
Μια εμφάνιση διαφορετική –από όλες τις απόψεις- έκανε χθες το βράδυ η προκλητική ποπ σταρ που όμως δεν άφησε καλές εντυπώσεις…

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο κυριακάτικο σόου του αμερικανικού X Factor, όπου κάτι ήξεραν τα αφεντικά και της είχαν ζητήσει να τραγουδήσει "κονσέρβα".

Παρά τα "αιτήματα" όμως, η 20χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε λάιβ. Και απογοήτευσε οικτρά, όπως και με τη στυλιστική της επιλογή.

Ύστερα από μια φαντασμαγορική εισαγωγή –όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί- η Μάιλι εμφανίστηκε καθισμένη επάνω σε μια "πλαγιά" να τραγουδά σπαρακτικά φορώντας ένα χρυσό μακρύ φόρεμα και μαύρο τουρμπάνι (!) στο κεφάλι.

Στο βάθος οι εικόνες με κτίρια που γκρεμίζονται έδιναν το στίγμα του "Wrecking Ball" που ερμήνευε η σταρ, χωρίς όμως να αποδίδει ούτε στο ελάχιστο τα αναμενόμενα.

Το τι έγινε αμέσως μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιγράφεται…

Σχόλια περί του "αλουμινόχαρτου τύπου Φερέρο Ροσέ και το τουρμπάνι του Αλαντίν" ήταν μερικά από τα πιο ήπια που οι απογοητευμένοι θαυμαστές της Σάιρους χρησιμοποίησαν για να εκφραστούν, ενώ δεν ήταν λίγοι που την αποκάλεσαν "βαρετή" αφού αυτή τη φορά ήταν… ντυμένη!

Ζ. Κ.