Σπαζοκεφαλιά: Φοράει κιλοτάκι η Κολέτσα;

18.11.2013
Πώς το λέει η παροιμία; «Είπαμε στη γριά να χέ*** κι αυτή.....» Ε στην περίπτωση της Χριστίνας Κολέτσα ταιριάζει το... «είπαμε της Κολέτσα να γίνει σέξι κι αυτή... ξεβρακώθηκε»!

Εντάξει, έχουμε συνηθίσει τα κορίτσια που ανοίγουν το πρόγραμμα στα κέντρα ή κάποιες νεαρές τραγουδίστριες να είναι σέξι και σε πολλές περιπτώσεις να εμφανίζονται επί πίστας μόνο με κορμάκι ή μόνο με το βρακί τους, που λέει ο λόγος.

Η αοιδός, που λες, εμφανίζεται επί πίστας με μία εμφάνιση που «κόβει» αντρικές ανάσες και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά. Γιατί βλέπεις βγαίνει να τραγουδήσει με ένα θεόστενο σούπερ μίνι που στα πλαϊνά είναι... ευάερο, αφού το μπροστινό και το πισινό ύφασμα του φορέματος τα συγκρατούν λεπτά κορδονάκια.

Πώς ήταν της Καίτης της Γαρμπή η τουαλέτα στην Γιουροβίζιον; Ε στο πολύ πολύ σέξι και αποκαλυπτικό ήταν το ρούχο της Κολέτσα. Και αν οι άνδρες παθαίνουν εγκεφαλικό με την εμφάνιση της (τα εύσημα μας, ούτε μια ατέλεια δεν βρίσκουμε), οι γυναίκες σπάνε το κεφάλι τους, προσπαθώντας να καταλάβουν, αν ένα από τα μικρά μαύρα κορδονάκια, μπορεί να είναι του εσώρουχου.

Δες την φωτό, τι λες, φοράει εσώρουχο; Βρε κάτι κουίζ που μας έβαλε η αοιδός