Γιατί χαπακωνόταν στο σχολείο η Τζένιφερ Λόρενς;

19.11.2013
Η ζωή για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, όπως αποκαλύπτει η ίδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Madame Figaro", η Τζένινφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια, όπου χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και φάρμακα για να ξεπεράσει προβλήματα, κοινωνικού άγχους και υπερενεργητικότητας.

"Το παρατσούκλι μου ήταν 'Νίτρο', από τη νιτρογλυκερίνη. Ήμουν υπερκινητική και περίεργη για τα πάντα", αποκάλυψε η 23χρονη ηθοποιός συμπληρώνοντας με λόγια της μητέρας της.

"Όταν η μαμά μου μου μιλούσε για την παιδική μου ηλικία, έλεγε πάντα ότι υπήρχε ένα φως μέσα μου, σαν σπίθα που με ενέπνεε διαρκώς. Όταν πήγα στο σχολείο, αυτό το φως έσβησε", συνέχισε η Τζένιφερ υπογραμμίζοντας ότι μάλλον επρόκειτο για ένα είδους κοινωνικού άγχους που παρόλο που δεν γνώριζαν από πού προερχόταν, δεν την εμπόδισε από το να έχει φίλους τελικά.

Η Λόρενς, η οποία αυτό τον καιρό γυρίζει τον κόσμο για τις απανταχού πρεμιέρες της ταινίας "Hunger Games: Catching Fire" και σκανδαλίζει με τις σέξι εμφανίσεις της, έκανε μια πολύ ξεχωριστή φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού, όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι κάνοντας κλικ στη φωτογραφία αριστερά.

Ζ. Κ.