Φουρέιρα - Σαμαράς: Είναι μαζί και με ντοκουμέντα

20.11.2013
«Δεν τελειώνει μία αγάπη με έναν χωρισμό», «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς», «Μα δεν τελειώνουν οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν».

Αυτά κι ένα σωρό άλλα άσματα μπορούμε να αφιερώσουμε στην Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Σαμαρά, που μετά από πέντε χρόνια χωρισμού είναι και πάλι μαζί. Και με ντοκουμέντα, τούτη τη φορά, αφού μια βόλτα τους στους δρόμους της Γλυφάδας επιβεβαίωσε τις φήμες επανασύνδεσης.

Βλέπεις, λίγο μετά τον χωρισμό της αοιδού από τον Δημήτρη Πελέκη φούντωσαν οι φήμες ότι τα βρήκε ξανά με τον διεθνή μας ποδοσφαιριστή, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Εξάλλου, οι δυο τους είχαν παλιά σχέση για αρκετό καιρό, αλλά χώρισαν.

Τράβηξε ο καθένας το δρόμο του, για να έρθουν πέντε χρόνια μετά να συναντηθούν, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους. Και είναι μεγάλος αυτός (ο έρωτας) και φαίνεται από τις φωτογραφίες, όπου σφιχταγκαλιασμένοι βολτάρουν στους δρόμους της Γλυφάδας, αδιαφορώντας για αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Βέβαια, υπάρχει το εμπόδιο της απόστασης αφού ο Σαμαράς ζει στην Σκοτία, όπου αγωνίζεται με την Σέλτικ, αλλά με κάθε ευκαιρία βρίσκονται από κοντά.

Πηγή: Hello