"Η Μπρίτανι Μέρφι δολοφονήθηκε από την κυβέρνηση"

20.11.2013
Ο πατέρας της άτυχης ηθοποιού που πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια ζητά δικαίωση υποστηρίζοντας ότι η κόρη του δεν πέθανε από φυσικά αίτια.

Η Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον Δεκέμβριο του 2009 και ο θάνατός της αποδόθηκε επίσημα σε έναν μοιραίο συνδυασμό "πνευμονίας με αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου και πολλαπλή λήψη φαρμάκων". Ήταν 32 ετών.

Πέντε μήνες αργότερα και από τα ίδια ακριβώς αίτια πέθανε και ο σύζυγος της ηθοποιού, Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack), ενώ ανάμεσα στα πολλά που είχαν ειπωθεί, ξεχωρίζουμε το ενδεχόμενο και οι δύο θάνατοι να προκλήθηκαν από… μούχλα και συγκριμένα από δηλητηρίαση από συγκεκριμένο μύκητα.

Στο συγκεκριμένο σενάριο επανερχόμαστε σήμερα, κατά κάποιον τρόπο, με αφορμή τη "σταυροφορία" που ξεκίνησε ο πατέρας της Μέρφι, Άντζελο Μπερτολότι (Angelo Bertolotti), ο οποίος ζητά την εκταφή της κόρης του καθώς είναι πεπεισμένος ότι δεν πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο κύριος Μπερτολότι έκανε τη δική του τοξικολογική έρευνα σε δείγμα μαλλιών της Μπρίτανι, όπου βρέθηκαν ποσοστά βαρέων μετάλλων 10 φορές πιο υψηλά από το επιτρεπτό όριο του Οργανισμού Υγείας. Τέτοιου είδους στοιχεία εμπεριέχονται σε ποντικοφάρμακα και στα εντομοκτόνα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Μέρφι δηλητηριάστηκε. «Έχω την αίσθηση ότι εδώ υπάρχει μια πασιφανέστατη δολοφονία» δήλωσε ο πατέρας της ηθοποιού στην εκπομπή «Good Morning America» την Τρίτη.

Το γιατί βέβαια είναι μια άλλη ιστορία, αλλά και γι' αυτό έχει την εκδοχή του ο Μπερτολότι, που ενεργεί σαφέστατα μόνος χωρίς τη βοήθεια της μητέρας της Μέρφι και πρώην συζύγου του, Σάρον (Sharon), η οποία παρεμπιπτόντως και κληρονόμησε εξ ολοκλήρου την κόρη της.

Πίσω από τη δολοφονία της κόρης του κρύβεται η… κυβέρνηση, υποστηρίζει με πάθος ο κύριος Μπερτολότι και δεν θα ησυχάσει μέχρι να το αποδείξει…

Στην ιστορία εμπλέκεται μια υπάλληλος του τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας της αμερικανικής κυβέρνησης που όμως έχει καταδώσει την υπηρεσία της για πολλά και σοβαρά.

Η Τζούλια Ντέιβις (Julia Davis) υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ επιτρέπουν την είσοδο τρομοκρατών από τα Μεξικανικά σύνορα, όπου υπάρχουν ελαστικά μέτρα ασφαλείας, η δίκη της βρίσκεται σε εξέλιξη και η ίδια υπογραμμίζει πως όλοι όσοι έχουν εκφραστεί υπέρ της παρακολουθούνται με όλους τους τρόπους –και αυτό είναι το λιγότερο.

Η Μπρίτνεϊ, υποστηρίζει ο πατέρας της, ο οποίος αυτό τον καιρό γράφει ένα βιβλίο σχετικά μαζί με την κυρία Ντέιβις, ήταν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της σχετικής "δικαίωσης" θέλοντας την αλήθεια να λάμψει. Το ίδιο και σύζυγός της, γεγονός που πλήρωσαν και οι δύο ακριβά…

Η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι, ο Μπερτολότι ζητά εκταφή και, όπως φαίνεται, βρισκόμαστε μόνο στην αρχή..

Ζ. Κ.