Παπαρίζου: Έτοιμη να τα βροντήξει & η μάχη με την κατάθλιψη

02.12.2013
Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη, αλλά και τη μάχη της με την κατάθλιψη για τρία ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, η Έλενα στο «ThemaPeople» παραδέχεται ότι την περίοδο εκείνη έπιασε πάτο και ήταν έτοιμη να παρατήσει το τραγούδι!

«Από το 2008 μέχρι το 2011 μου έτυχαν πολλά πράγματα μαζεμένα. Είχα κουραστεί από τη δουλειά, έχασα τον πατέρα μου και χώρισα. Έπαθα κατάθλιψη και ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω το τραγούδι γιατί είχα αγγίξει πάτο. Ο τίτλος του τραγουδιού μου με το οποίο θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στη Eurovision μου ταιριάζει γάντι. Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για τρία χρόνια και να ξαναβγώ στο φως» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για τον σύντροφό της και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της, λέει: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και κατ΄ επέκταση και με τους άλλους. Στο πρόσωπο του συντρόφου μου ανακάλυψα τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσα. Παρόλο που είμαστε μαζί καιρό, διαθέτουμε το πάθος της πρώτης γνωριμίας».

Και στο τέλος δηλώνει για εκείνον: "Δεν τραγουδώ για εκείνον, ζω για εκείνον».