Ο πιο πλούσιος Αυστραλός για τη Μιράντα Κερ

02.12.2013
Πολύ "φορτωμένο" λέγεται ότι είναι το νέο αμόρε της φρεσκοδιαζευγμένης καλλονής.

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom), με τον οποίο, βέβαια διατηρούν άκρως πολιτισμένες και φιλικές σχέσεις λόγω του δύο ετών γιου τους, Φιν.

Από τότε ακούστηκαν διάφορα για την "επόμενη μέρα" και των δύο, συμπεριλαμβανομένου και του σεναρίου που ήθελε την 30χρονη αυστραλή στην αγκαλιά του Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio).

Τα πιο πρόσφατα νέα όμως, έρχονται από την πατρίδα της Μιράντα και τη θέλουν ερωτευμένη με τον Τζέιμς Πάρκερ (James Parker) ο οποίος τυγχάνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Αυστραλίας και οικογενειακός φίλος του ζεύγους Κερ-Μπλουμ μαζί με τη μέχρι πρότινος σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών του, Έρικα.

Το καλοκαίρι, τα δύο ζευγάρια με τα παιδιά τους έκαναν μαζί διακοπές στην Ταϊτή, πριν από τρεις μήνες ο 46χρονος Πάρκερ και η σύζυγός του ανακοίνωσαν επίσημα τη λήξη του γάμου τους και πριν από δύο χώρισε και η Μιράντα από τον Ορλάντο.

Τώρα, οι φήμες θέλουν την Κερ και τον Πάρκερ να ζουν τον έρωτά τους, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει -ούτε διαψεύσει όμως- την είδηση...

Ζ. Κ.