Κιμ Καρντάσιαν: το θράσος της δεν έχει όρια

10.12.2013
Μάλλον τον πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ η 32χρονη ριάλιτι σταρ, που τώρα έφτασε να συγκρίνει τον εαυτό της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elisabeth Taylor).

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) λατρεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να τα τροφοδοτεί με εικόνες της προσωπικής της ζωής. Μέχρι και που το παρακάνει μάλιστα…

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Κιμ κοιτάζει κατάματα τον φακό αναπαράγοντας τη θρυλική πόζα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elisabeth Taylor) που απαθανάτισε το 1991 ο Χερμπ Ριτς και βρίσκεται ακριβώς από πίσω της. (δες την πρωτότυπη λήψη ακριβώς από κάτω)

Η πετσέτα στο κεφάλι και το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι παραμένουν τα μοναδικά στοιχεία που ξεχωρίζουν στη φωτογραφία εκτός από το βλέμμα που, όπως ήταν φυσικό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σόσιαλ μίντια. Οι περισσότεροι "κράζουν" –για να χρησιμοποιήσουμε την καθομιλουμένη- την Καρντάσιαν που τόλμησε έστω και να σκεφτεί κάτι τέτοιο, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που "γουστάρουν" και το λένε…

"Το είδωλό μου", έγραφε στη λεζάντα η Κιμ και τα συμπεράσματα δικά σας.

Τον Σεπτέμβριο, η Κιμ είχε ποζάρει με τη ρόμπα που φορούσε η Τέιλορ στην ταινία Κλεοπάτρα και που η ίδια η σταρ της την είχε δανείσει για μια φωτογράφηση λίγο πριν πεθάνει, το 2011.

Ζ. Κ.