Ποιο διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει και δεν το λέει;

16.12.2013
Ήταν πριν δύο μήνες, όταν «έσκασε» η φήμη ότι διάσημο ζευγάρι της showbiz χώρισε. Ο άνδρας βγήκε αμέσως να διαψεύσει τα δημοσιεύματα και να τονίσει ότι με την αγαπημένη του είναι μαζί κι ερωτευμένοι

αλλά φευ, οι ισχυρισμοί του έρχονται να διαψευστούν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Τόνια Σωτηροπούλου, που νέο δημοσίευμα τούς θέλει να έχουν χωρίσει και μάλιστα από τον Οκτώβριο!

Τότε, δηλαδή, που «έσκασαν» οι πρώτες φήμες για χωρισμό και κρίση στη σχέση τους. Οι δυο τους μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος, και την αλήθεια γνωρίζουν μόνο άτομα από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Πάντως, μετά τα δημοσιεύματα περί κρίσης, δεν έχουμε δει το ζεύγος σε κοινή εμφάνιση, από αυτές που μας είχαν συνηθίσει όλο το καλοκαίρι.

Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους... αγαπημένους που χρεώνουν στην Σωτηροπούλου. Τη μία διαβάζουμε ότι βγαίνει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την άλλη με τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα την έχουν «δει να βολτάρει στην Πλάκα με το Νίκο Κριθαριώτη.

Και σε κανένα από αυτά δεν... βολτάρει με τον Αλεξάνδρου.

Πηγή: People