Παπαρίζου: Παντρεύεται μέσα στο 2014

16.12.2013
Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι.... Είναι, λοιπόν, οριστικό και η Έλενα Παπαρίζου μέσα στο 2014 θα ανέβει με... δόξες και τιμές τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η σέξι αοιδός έκανε, όπως όλοι ξέρουμε, αποδεκτή την πρόταση γάμου του Ανδρέα Καψάλη και το ζευγάρι το αργότερα μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα παντρευτεί.

Βέβαια, συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχουν ορίσει και ας όψεται η.... Γιουροβίζιον, αφού από αυτή εξαρτάται πότε θα φάμε τα κουφέτα. Βλέπεις, η Έλενα έχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετέχει στον διαγωνισμό με την Σουηδία κι αν συμβεί αυτό, τα σχέδια να γίνει ο γάμος την άνοιξη, θα μεταφερθούν για τις αρχές καλοκαιριού.

«Θέλουν ο γάμος τους να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του Καλοκαιριού», δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, ενώ επισημαίνει ότι ο γάμος θα γίνει όπως προστάζουν τα ήθη και τα έθιμα. Έτσι, η Παπαρίζου θα ντυθεί νυφούλα είτε στην εκκλησιά του χωριού της, στην Καρδίτσα είτε στην Αίγινα, γενέτειρα του γαμπρού.

Όπως και να έχει, η Έλενα διανύει την καλύτερη περίοδο μετά από καιρό και ο γάμος της θα έρθει να επισφραγίσει το μεγάλο έρωτα που ζει με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα και που ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: Real News