Γιορτινά μπινελίκια του Τσάρλι Σιν στην πρώην

24.12.2013
Ακόμα ένα πόλεμο άνοιξε ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) αυτή τη φορά εναντίον της πρώην συζύγου του Ντενίς Ρίτσαρντς (Denise Richards).

Αρχικά, υπήρξαν υβριστικά μηνύματα του Σιν εναντίον της Ντενίζ, τα οποία ανέκτησε και δημοσίευσε το δίκτυο TMZ.

Σε αυτά ο Σιν εκφράζει την οργή του για την απόφαση της πρώην του να μην του επιτρέψει να δει τις κόρες που απέκτησαν μαζί- την 9χρονη Σαμ και την 8χρονη Λόλα- προτού οι μικρές, η μαμά τους και ο φίλος της Φιλ (Phil Robertson) φύγουν για τις γιορτινές τους διακοπές.

Σε ένα από τα μηνύματα ο 48χρονος Σιν γράφει:

''Αν κατάλαβα καλά δεν θέλεις να δω τα κορίτσια ούτε για 30 λεπτά στο σπίτι που σου χάρισα, έστω για να αφήσεις τον πατέρα τους, να τους δώσει τα δώρα τους''; και συνεχίζει κατηγορώντας την Ντεζίς ως ποταπή με ανελέητα άσχημη ψυχή. Σύμφωνα με το TMZ, η Ρίτσαρντς ζήτησε μάλιστα να δανειστεί το τζετ του Σιν, κάτι που εξόργισε τον ίδιο.

Ο δεύτερος γύρος βρισίματος ήρθε από το Twitter με τον Σιν να τα χώνει στην πρώην με απανωτά τιτιβίσματα στους 10.403.614 followers του.

''Είχα την πιο τέλεια γιορτινή ιδέα. Η Ντενίς και ο Φιλ πρέπει να παντρευτούν και να λουστεί ο ίδιος την κτηνωδία που μισεί.

Πάντως, η Ρίτσαρντς έσπευσε μέσω twitter κι αυτή να αρνηθεί τις κατηγορίες του Σιν τονίζοντας:

''Δεν ξέρω γιατί νιώθει πως πρέπει να κάνει όλα αυτά δημοσίως. Δεν τον κρατώ εγώ μακρυά από τα παιδιά του'' ενώ απαντώντας ευθέως στα μηνύματα του Σιν του τιτίβισε:

''Τελείωσες τον κομπασμό; Τα παιδιά μας δεν πρέπει να το βιώνουν αυτό. Είσαι ευπρόσδεκτος να περάσεις τις γιορτές μαζί μας. Θα σε περιμένουμε. Ποτέ δεν ζήτησα το αεροπλάνο σου. Σε παρακαλώ, για χάρη των παιδιών μας, σταμάτησέ το αυτό''.