Ο σύζυγος της Σπέλινγκ παραδέχεται τις... πομπές του

24.01.2014
Μιλώντας πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστή η απιστία του, ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο Ντιν Μακ Ντέρμοτ (Dean McDermott) έμοιαζαν να έχουν τον τέλειο γάμο και μοιράζονταν όλες τις προσωπικές τους στιγμές με όλο τον κόσμο μέσω ίντερντετ και ριάλιτι τηλεόρασης.

Κατά καιρούς οι φήμες τους χώριζαν, εκείνοι όμως συνέχιζαν να ποζάρουν με χαμόγελα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους στον φακό.

Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες που ξέσπασε μέγα σκάνδαλο από συνέντευξη μιας 28χρονης Καναδής που υποστήριξε ότι κοιμήθηκαν μαζί, δίνοντας μάλιστα πολλές λεπτομέρειες.

Σήμερα, ο 47χρονος ΜακΝτέρμοτ εξέδωσε μια δήλωση στο περιοδικό People όπου, στην ουσία, παραδέχεται όλα τα λάθη του και ζητά συγχώρεση.

"Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τα λάθη που έκανα και τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Αναλαμβάνω απόλυτη ευθύνη για τις πράξεις μου και έχω ήδη εισαχθεί με τη θέλησή μου σε ειδικό κέντρο θεραπείας για να αντιμετωπίσω μερικά ζητήματα προσωπικά και υγείας, Είμαι ευγνώμων που λαμβάνω τόσο καλή φροντίδα και βοήθεια ώστε να γίνω ο σύζυγος και ο πατέρας που αξίζει η οικογένειά μου", γράφει ο Ντιν την ίδια στιγμή που λέγεται ότι το τελεσίγραφο της Τόρι ήταν ξεκάθαρο: "ή αντιμετωπίζεις ιατρικά τον εθισμό σου στο σεξ ή παίρνω τα παιδιά και φεύγω".

Πηγές του περιοδικού μεταφέρουν ότι ο Ντιν δεν μένει μέσα στην κλινική συνέχεια και έχει την ελευθερία να πηγαίνει στο σπίτι του όσο συχνά θέλει.

Όσο για τη Σπέλινγκ; Φίλοι της λένε ότι μετά βίας "κρατιέται" πια και ότι αν δεν ήταν τα παιδιά (ο 6χρονος Λίαμ, η 5χρονη Στέλα, η 2 ετών Χάτι και ο 15 μηνών Φιν) θα τον είχε αφήσει προ πολλού.