Με sms έμαθαν οι τραγουδιστές ότι κλείνει το Έναστρον

24.01.2014
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ξαφνικό λουκέτο του Έναστρον, το μαγαζί που τραγουδούσε ο Notis Σφακιανάκης, τα σενάρια για τους λόγους που μπήκε δίνουν και παίρνουν.

Ειδικά για τον «γρίφο» αν ο Σφακιανάκης γνώριζε για το κλείσιμο νωρίτερα από την Πέμπτη (23/1) πολλά ακούγονται. Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής δεν γνώριζε τίποτε κι έμαθε για το λουκέτο λίγο πριν αυτό μπει στο μαγαζί.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ήξερε τις προθέσεις του επιχειρηματία από την πρώτη στιγμή και μάλιστα όταν πήγε καλεσμένος στο «ΟΛΑ τρέλα» του Θέμου Αναστασιαδη γνώριζε για το κλείσιμο. Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι για το ξαφνικό «λουκετο» δεν είχαν ιδέα οι υπόλοιποι συνεργάτες του μαγαζιού.

Και το έμαθαν μέσω sms από το μαέστρο του σχήματος! Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα με το Νίκο Βουρλιώτη, που πληροφορήθηκε τα μαντάτα από δημοσιογράφο της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του που δεν τον ενημέρωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του μαγαζιού.

Όσο για τον Σφακιανάκη; Τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανεβάζει στίχους τραγουδιών του.