Λία Μισέλ για Κόρι: "Ξέρω ότι παρακολουθεί τα πάντα"

29.01.2014
Έξι μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός τον νιώθει δίπλα της περισσότερο από ποτέ.

Η Λία Μισέλ (Lea Michele) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Louder" και μιλώντας στο περιοδικό "Teen Vogue" αποκάλυψε τη δύναμη που της δίνει ο Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith), ακόμη και από… μακριά.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής επιτυχίας "Glee", όπου ερμήνευαν τους ερωτευμένους και με τον καιρό έγιναν ζευγάρι και στη ζωή, μέχρι που ο 31χρονος Κόρι πέθανε μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Στα χρόνια που μοιράστηκαν μαζί, όμως, η Λία ομολογεί ότι έκαναν τόσα πολλά κοινά σχέδια που τώρα πια, ό,τι κάνει νιώθει ότι είναι και για τους δύο.

"Ξέρω ότι είναι εκεί και παρακολουθεί τα πάντα και νιώθω πως τίποτα από ό,τι κάνω δεν είναι μόνο για μένα, αλλά και για εκείνον", εξήγησε με τρυφερότητα η Μισέλ υπογραμμίζοντας την ασφάλεια που νιώθει έχοντας δίπλα της αγαπημένους συγγενείς και φίλους, έτοιμους να τη στηρίξουν σε κάθε περίπτωση.

Πάτα Play στο κουτάκι απο κάτω και άκουσε το τραγούδι της Λία "What is love" που προφανώς είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο της.