Μάιλι, Μέριλιν, Μαντόνα: Βρες τις διαφορές!

07.02.2014
Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προκαλεί για ακόμα μια φορά μέσα από την φωτογράφησή της για την γερμανική Vogue. Η νεαρή ποπσταρ ξάπλωσε με την πλατινέ της περούκα και τα καστανά φρύδια και πόζαρε σαν Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe)... ...ή α λα Μαντόνα, την εποχή που αντέγραφε τη Μέριλιν. Στο τεύχος Μαρτίου της Γερμανικής Vogue ποζάρει με νάζι κοντά στον φακό, με κατακόκκινο κραγιόν και λάγνο βλέμμα. Στα χέρια του φωτογράφου Μάριο Τεστίνο, η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη και δε δίστασε να το μοιραστεί με τους φίλους της. Στο λογαριασμό της στο Τουίτερ έγραψε "πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό το εξώφυλλο. Ξανθός άγγελος". Τα πράγματα γίνονται πιο προκλητικά καθώς ανοίγει κανείς το περιοδικό, όπου και απολαμβάνει τη νεαρή σταρ να καλύπτει το γυμνό σώμα της μόνο με τα χέρια της... Ε.Σ.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προκαλεί για ακόμα μια φορά μέσα από την φωτογράφησή της για την γερμανική Vogue.

Η νεαρή ποπσταρ ξάπλωσε με την πλατινέ της περούκα και τα καστανά φρύδια και πόζαρε σαν Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe)... ...ή α λα Μαντόνα, την εποχή που αντέγραφε τη Μέριλιν.

Στο τεύχος Μαρτίου της Γερμανικής Vogue ποζάρει με νάζι κοντά στον φακό, με κατακόκκινο κραγιόν και λάγνο βλέμμα.

Στα χέρια του φωτογράφου Μάριο Τεστίνο, η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη και δε δίστασε να το μοιραστεί με τους φίλους της. Στο λογαριασμό της στο Τουίτερ έγραψε "πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό το εξώφυλλο. Ξανθός άγγελος".

Τα πράγματα γίνονται πιο προκλητικά καθώς ανοίγει κανείς το περιοδικό, όπου και απολαμβάνει τη νεαρή σταρ να καλύπτει το γυμνό σώμα της μόνο με τα χέρια της...


Ε.Σ.