Just the 2 of us: Tα φετινά πρόσωπα στο παιχνίδι!

07.02.2014
Στα τέλη Μαρτίου έχει αποφασιστεί να γίνει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου δεύτερου κύκλου του show του Mega «Just the 2 of us», χωρίς ωστόσο τα στελέχη του καναλιού να έχουν κατασταλάξει προς το παρόν στην ημέρα προβολής του.

Εκτός από τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Λάγκο, ένα ακόμα πρόσωπο που θα κληθεί να αποδείξει τις ικανότητές του στο τραγούδι είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος λεγεται πως έχει ήδη συμφωνήσει να είναι στο παιχνίδι.


Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν επενδύσει πολλά πάνω του, αφού είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του» αναφέρει πηγή αποκαλύπτοντας πως, κρούση έχει γίνει επίσης στην τραγουδίστρια Ευρυδίκη. Ωστόσο, η 45χρονη καλλιτέχνιδα, όμως έχει ήδη δεχτεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συμμετάσχει στο «Your Face Sounds Familiar», και φαίνεται πως ακόμη δεν έχει πάρει την απόφασή της για το πού τελικά θα πει το «ναι».

Από την άλλη, σημαντικές αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν και στην επιτροπή του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us». Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόταση έχει γίνει στην Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και στον Γιώργο Θεοφάνους. Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον Στέφανο Κορκολή και την Αθηναΐδα Νέγκα, που συμμετείχαν ως κριτές και στον πρώτο κύκλο, να συμπληρώνουν τις άλλες δύο καρέκλες της επιτροπής, αυτά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρα.

Πηγή: Yupiii.gr