Παντρεύεται η Κόρτνεϊ Κοξ

12.02.2014
Τελικά φαίνεται πως η διάσημη ηθοποιός θα φορέσει νυφικό πριν από την κολλητή της, Τζένιφερ Άνιστον.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) φαίνεται ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα, που λέγεται μάλιστα ότι όπου να'ναι καταλήγει στην... κουλούρα.

Η 49χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας "Τα Φιλαράκια" ήταν παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) για 11 χρόνια πριν χωρίσουν τελικά το 2012. Από τότε, η Κοξ δεν έχε απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο με τα ερωτικά της, ενώ από τον Δεκέμβριο είναι ζευγάρι με τον μουσικό, και μέλος γτου συγκροτήματος Snow Patrol, Τζόνι ΜακΝτέιντ (Johnny McDaid).

Οι δυο τους λέγεται ότι είναι τόσο ερωτευμένοι που ο γάμος είναι πια απλά θέμα χρόνου, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού περιοδικού "Star".

"Η Κόρτνεϊ και ο Τζόνι ζουν ήδη μαζί και δεν βρίσκουν κανέναν λόγο να μην παντρευτούν. Πιστεύουν ότι είναι αδελφές ψυχές και ο γάμος είναι το φυσιολογικό επόμενο βήμα", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι δεν είναι καθόλου απίθανο η Κορτ να ντυθεί νυφούλα πριν από την Τζεν.

Η Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο 2012 και παρά τα σενάρια που ακούγονται κάθε τρεις και λίγο, γάμο δεν είδαμε ακόμη... Μήπως πάμε για... διπλό;