Βικτόρια Μπέκαμ: Δεν ξυρίζω ποτέ τα πόδια μου

18.02.2014
Λεπτομέρειες σχετικά με λεπτά θέματα προσωπικής περιποίησης, αισθητικής και φίτνες δίνει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Allure" και απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις χωρίς φόβο και πάθος.

Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο αλλά ό,τι και αν κάνει, η 39χρονη σταρ βρίσκει χρόνο να αθληθεί. Και συγκεκριμένα να… τρέξει. "Ξυπνάω στις 6 το πρωί και τρέχω 4 μίλια (6,5 χλμ) κάθε μέρα", αποκαλύπτει η Βικτόρια προχωρώντας και σε πληροφορίες προσωπικής περιποίησης καθώς δεν χρησιμοποιεί ποτέ ξυραφάκι.

Ακολουθώντας συμβουλή που της είχε δώσει κάποια στιγμή η κολλητή της, Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) η Πος έχει κάνει λέιζερ στα πόδια της και έχει ξενοιάσει δια παντός.

"Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες συμβουλές που μου έδωσε ποτέ η Εύα Λονγκόρια", παραδέχτηκε η Βικτόρια, η οποία στη συνέχεια μίλησε και για τα έξτρα λάρτζ εμφυτεύματα (!) που είχε βάλει το 1999 στα στήθη της.

"Μπορεί να τα είχα αγοράσει τότε, αλλά σήμερα δεν τα έχω πια", εξήγησε η Βικτόρια, η οποία κατάλαβε το λάθος της πολύ νωρίς και με λεπτές επεμβάσεις μέσα στα χρόνια, επανήλθε στο πιο φυσιολογικό της μέγεθος σιγά σιγά.

Κατά τα άλλα, η κυρία Μπέκαμ δεν παράλειψε να τονίσει τη βοήθεια που έχει από τον "λατρεμένο σύζυγό της", Ντέιβιντ (David) καθώς και για την αγάπη που έχει για τα τρία αγόρια και την πριγκιπέσσα τους.