Ο Τραβόλτα μιλά για τον θάνατο του γιου του

18.02.2014
Πέντε χρόνια μετά τη μεγάλη προσωπική απώλεια που βίωσε, ο διάσημος τραγουδιστής επανέρχεται στο θέμα με πόνο.

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) σήμερα γίνεται 60 ετών και με μια συνέντευξη που έδωσε στον Μπάρι Νόρμαν (Barry Norman) του BBC, παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του γιου του ήταν το χειρότερο πράγμα που του είχε συμβεί, ενώ θυμήθηκε πόσο αμφέβαλε αν εκείνος κατάφερνε να συνεχίζει να ζει.

Ο Τζετ Τραβόλτα (Jett Travolta) ήταν αυτιστικός και πέθανε τον Ιανουάριο του 1999 από κρίση που έπαθε ύστερα από ατύχημα που είχε στο μπάνιο του ξενοδοχείου στις Μπαχάμες όπου έκαναν οικογενειακές διακοπές.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν το ξεπερνούσα ποτέ. Η ζωή δεν είχε πια κανένα νόημα και μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω καλύτερα", παραδέχτηκε ο Τραβόλτα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) έχουν ακόμη δύο παιδιά, τη 13χρονη Έλα Μπλου και τον μόλις 3 ετών Μπέντζαμιν.

Για την ιστορία, η επί 23 χρόνια σύζυγος του Τραβόλτα διέψευδε με πάθος το ότι το παιδί της ήταν αυτιστικό καθώς η εκκλησία της Σαϊεντολογίας στην οποία ανήκουν και οι δύο δεν δέχεται καν την ύπαρξη αυτής της ασθένειας.

Πάντως, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Τραβόλτα, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο ενός τεράστιου σεξουαλικού σκανδάλου βρήκε την ευκαιρία μέσω της συνέντευξης να ευχαριστήσει την εκκλησία του για τη βοήθεια που του πρόσφερε.

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Σαϊεντολογία που επί δύο χρόνια με στήριξε τόσο πολύ επί 7 μέρες την εβδομάδα, ασταμάτητα". Δήλωσε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.