Η καψούρα του Μπράντλεϊ & το ξεβράκωμα της Σούκι

18.02.2014
Δεν κρατιέται ο διάσημος ηθοποιός και μιλά ανοιχτά για τα αισθήματά του την ίδια ώρα που η καλή του ξεγυμνώνεται. Για δουλειά φυσικά!

O Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και η Σούκι Γουότερχαουζ (Suki Waterhouse) είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου και έχουν αρχίσει τις επίσημες κοινές εμφανίσεις, αλλά και τις δηλώσεις.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", ο 39χρονος ηθοποιός όχι μόνο δεν κρύβει την καψούρα του αλλά είναι και έτοιμος να κάνει τη μεγάλη πρόταση.

"Είναι υπέροχη, η μία για μένα", ήταν η δήλωση του Μπράντλεϊ στην εφημερίδα, ενώ η πληροφορίες θέλουν και τη μαμά, Γκλόρια Κούπερ να έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή της.

Κατά τα άλλα, οι υποχρεώσεις δεν σταματούν και η τελευταία δουλειά της 22χρονης Σούκι την ήθελε να πετά τα ρούχα της καθώς έγινε το νέο πρόσωπο –και τα νέα οπίσθια, για την ακρίβεια- των κοσμημάτων που υπογράφει ο Ντομινίκ Τζόουνς (Dominic Jones).

Φωτογράφος της εν λόγω καμπάνιας είναι ο Ταϊρόν Λεμπόν (Tyrone Lebon) ο οποίος ξεγύμνωσε τα μοντέλα του για να αναδείξει τα κοσμήματα. Iδού και μερικές πόζες...