Ελένη - Ματέο: Ένταση στη σχέση τους;

20.02.2014
Εμείς τους βλέπουμε παντού μαζί και πάντα χαμογελαστούς κι ερωτευμένους. Μάλιστα, ο Ματέο Παντζόπουλος ήταν εκείνος που συνόδευσε την Ελένη Μενεγάκη στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών της, πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο, το Ciao που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, μιλάει για ένα επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι, στα Άχλα και μάλλον έπαιξε και καβγάς ανάμεσα τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν λίγες μέρες οι δυο τους πήγαν και πάλι στα Άχλα, αλλά σου λέει, όσοι είδαν από κοντά το Λενιώ, υποστηρίζουν ότι δεν είχε καμία σχέση με τη λαμπερή και χαμογελαστή γυναίκα που εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Ήταν σκυθρωπή, φαινόταν κουρασμένη και μιλούσε ελάχιστα. Αλλά στο ησυχαστήριο τους μόνο... ησυχία δεν υπήρχε. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την παραμονή τους στο νησί έκαναν μόνο μια έξοδο σε εστιατόριο. Οι άνθρωποι που τους είδαν από κοντά είπαν ότι οι δυο τους περπατούσαν σε απόσταση, χωρίς να μιλάνε καθόλου ενώ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γεύματος οι τόνοι μεταξύ τους ανέβηκαν.

Κι έρχονται κάποιοι τώρα και λένε ότι η ψυχολογία της Ελένης είναι στα... πατώματα, λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο.