Άνιστον & Θερού: 50 μέρες χώρια

20.02.2014
Μαύρα μάτια κάνει το διάσημο ζευγάρι για να δει ο ένας τον άλλο. Τι συμβαίνει τελικά;

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής δουλειάς στην οποία θα πρωταγωνιστεί με τίτλο "The Leftovers" και η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει στο Λος Άντζελες για δικές της υποχρεώσεις.

Αυτό, βέβαια, συμβαίνει από τις 30 Δεκεμβρίου όπου "τα αρραβωνισμένα" έκαναν τις χειμωνιάτικες (!) διακοπές τους στο Μεξικό, πράγμα που δεν μπορεί να τους ευχαριστεί και ιδιαίτερα, αλλά παραμένει μια πραγματικότητα.

Μέσα σε αυτές τις 50 μέρες της απόστασης οι δυο τους έζησαν πολύ χαρούμενα και πολύ δυσάρεστα γεγονότα χωριστά.

Η Τζένιφερ γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της και ο Τζάστιν παραβρέθηκε στην κηδεία του καλού του φίλου Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν (Philip Seymour Hoffman) χωρίς να έχουν ο ένας τον άλλο στο πλευρό τους.

Και ακριβώς βάσει αυτού του γεγονότος ειπώθηκαν πολλά.

Πηγές του περιοδικού "Star" υποστηρίζουν ότι ο Θερού σκόπιμα δεν επισκέφτηκε την Άνιστον στα γενέθλιά της ως αντίποινα γιατί εκείνη δεν είχε "πετάξει" κοντά του για να τον συνδράμει στο πένθος για τον φίλο του.

Άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι "ζάχαρη" μεταξύ τους και ότι μπορούν και κουμαντάρουν άριστα την σχέση από απόσταση την οποία έχουν καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχει ημερομηνία λήξης…