Ο Κάσπερ επιβεβαιώνει σχέση με τον πρώην της JLo

25.02.2014
Ε, ναι, τα αγόρια της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ δεμένα και το βροντοφωνάζουν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) χώρισαν το 2011 –και επίσημα έναν χρόνο αργότερα- κράτησαν όμως μια τουλάχιστον πολιτισμένη σχέση μεταξύ τους.

Εδώ και δύο χρόνια η 44χρονη Λατίνα σταρ έχει σταθερά στο πλευρό της τον 26χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο οποίος, όπως μάθαμε από πρώτο χέρι πρόσφατα, χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης και του πρώην συζύγου.

Ο 45χρονος Άντονι αποκάλυψε ότι έχουν μια άριστη σχέση με τον Κάσπερ.

"Τα παιδιά μου τον αγαπούν και τον σέβονται και εγώ κάνω το ίδιο. Έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι ένας πολύ καλός και σταθερός τύπος", δήλωσε ο Μαρκ για να έρθει σήμερα ο Κάσπερ να το επιβεβαιώσει.

"Ναι, είμαστε φιλαράκια", απάντησε σε σχετική ερώτηση του People ο Σμαρτ, που κατά πως φαίνεται ετοιμάζεται να γίνει ο τρίτος σύζυγος της JLo και το εξήγησε ένα κομματάκι παραπάνω.

"Ο,τιδήποτε μπορεί να γίνει άβολο αν το αφήσεις να γίνει άβολο, όμως αν δεν το κάνεις και το ξεπεράσεις άμεσα, τότε αυτό αλλάζει. Όταν μάλιστα υπάρχουν παιδιά στη μέση δεν αφήνεις εγωισμούς και άλλα να μπουν στη μέση. Μόνο τα παιδιά έχουν σημασία", μίλησε σταράτα και ώριμα ο Κάσπερ Σμαρτ, μέλος μιας σίγουρα πολύ πολιτισμένης ευρύτερης οικογένειας.