$1 εκατομμύριο τον μήνα βγάζει ο Μαρκ Άντονι!

26.02.2014
"Είναι πολλά τα λεφτά, Μαρκ", φωνάζει η πρώην του διάσημου μουσικού και απαιτεί μεγαλύτερη διατροφή.

Πάνω από $20 εκατομμύρια αποκαλύφθηκε ότι "αξίζει" ο Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) καθώς η δεύτερη πρώην σύζυγός του –έχει τρεις στο σύνολο- ζητά αύξηση στο ποσό που της δίνει ως διατροφή για τα παιδιά τους.

Ο 45χρονος Άντονι και η Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres) παντρεύτηκαν το 2000 και απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον 13χρονο Κρίστιαν και τον 10χρονο Ράιαν.

Σήμερα, η 39χρονη καλλονή που υπήρξε και Μις Υφήλιος, ζητά μεγαλύτερη διατροφή και σύμφωνα με έγγραφα που έφτασαν στην κατοχή του δικτύου TMZ, ο Μαρκ Άντονι υποχρεώθηκε να αποδείξει τα έσοδά του, που –άκουσον άκουσον- ξεπερνούν το $1εκατομμύριο μηνιαίως!

Σύμφωνα με δημοσίευμα το ποσό που λαμβάνει από τον διάσημο πρώην σύζυγό της η Τόρες είναι $13.000 (€9.460) τον μήνα. Με βάση, όμως, της διόλου ευκαταφρόνητες απολαβές του, ζητά να αυξηθεί σε $113.000 (€82.230).

Ο ίδιος ο Άντονι κατηγορεί την πρώην του για "αλόγιστη οικονομική διαχείριση" υποστηρίζοντας ότι έχει "κι άλλες υποχρεώσεις", αναφερόμενος προφανώς στη διατροφή που πρέπει να δίνει στην άλλη πρώην, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τα δίδυμά τους.

Πάντως, με την JLo, οι σχέσεις τους είναι σίγουρα πολύ καλύτερα, αν κρίνει κανείς και από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα τόσο ο Άντονι, όσο και νυν σύντροφος της 44χρονης σταρ για το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους.