Έγκυος παντρεύτηκε η Στέισι του Κλούνεϊ

13.03.2014
Μετά το σοκ του ξαφνικού και άκρως μυστικού γάμου της, τώρα μαθαίνουμε ότι η πρώην αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνει περιμένει ήδη το πρώτο της παιδάκι.

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τζάρεντ Πομπρ (Jared Pobr) ύστερα από μόλις επτά μήνες σχέσης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι περιμένει ήδη το πρώτο του παιδάκι.

Οι νιόπαντροι είχαν προσκαλέσει μόνο λίγους φίλους και συγγενείς στον γάμο τους, που έγινε σε μια παραλία στο Μεξικό, αλλά και το "People", όπως προέκυψε καθώς στο τελευταίο του τεύχος, το περιοδικό δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Σύμφωνα με τη Σελίδα Έξι των New York Times, οι φωτογραφίες αυτές, βέβαια, αποκαλύπτουν και το μεγάλο μυστικό, παρότι δεν το βροντοφωνάζουν. Ειδικά στην πόζα της νύφης που βλέπετε ακριβώς στη συνέχεια η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης είναι εμφανέστατη.

Ακόμη το ευτυχές γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όμως λέγεται ότι είναι απλό θέμα χρόνου.

Πάντως, και μια ακόμη φωτογραφία της Στέισι από επίσημη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου το δείχνει το ύποπτο... φουσκωματάκι. Γιατί, πώς να το κάνουμε... Σε ένα κορμί σαν αυτό της πρώην παλαίστρια, μια εμφανής κοιλίτσα, όσο μικρή και να είναι δεν μπορεί να είναι φούσκωμα από φακές, ας πούμε! Μανούλα θα γίνει η Κίμπλερ και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Με το καλό...