Σάρα Τζέσικα: Μιλά για την Ελλάδα μέσα στο σπίτι της

13.03.2014
Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της η διάσημη ηθοποιός και απάντησε χωρίς ανάσα σε 73 προσωπικές ερωτήσεις, φανερώνοντας -μεταξύ άλλων- και την καψούρα της για τη χώρα μας.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) ζει στη Νέα Υόρκη, την οποία και λατρεύει, μαζί με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) και τα τρία τους παιδιά, τον 12χρονο Τζέιμς και τις 4 ετών Ταμπίθα και Μαριόν.

Σε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη που συμφώνησε να κάνει για το Vogue.com η 48χρονη σταρ υποδέχτηκε έναν δημοσιογράφο του στο σπίτι της -και μαζί και όλους εμάς- και απάντησε σε 73 ταχύτατες ερωτήσεις του, κάνοντας ταυτόχρονα και ένα τουρ στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Στο βίντεο αυτό, που μπορείτε να δείτε ολόκληρο στο τέλος της είδησης, μαθαίνουμε πολλά και διάφορα για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία πρόσφατα λανσάρισε την πρώτη σειρά παπουτσιών με το όνομά της.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η οικογένεια Πάρκερ-Μπρόντερικ ζει στην περιοχή του Γουεστ Βίλατζ περίπου 13 χρόνια και ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ τη Νέα Υόρκη –τουλάχιστον όχι με τη θέλησή της.

Οι τρεις λέξεις που περιγράφουν την αγαπημένη της πόλη είναι "συμφωνική, μικροσκοπική, αληθινή", το αγαπημένο της φαγητό είναι ψητό κοτόπουλο από το γκριλ Barberito's και αυτό που αγαπά λιγότερο είναι ο μαϊντανός!

Από σοκολάτες προτιμά τη γάλακτος και το αγαπημένο της γλυκό είναι τα μπράουνις που φτιάχνει η αδελφή της.

Το πιο δύσκολο πράγμα που έχει να κάνει ως μάνα είναι να βρίσκει "ατομικό αλλά ίσο χρόνο και για τα τρία της παιδιά", ενώ αν έκανε ποτέ τατουάζ θα ήταν στην πατούσα της.

Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει και μας αφορά αμεσότατα είναι το κομμάτι αμέσως μετά το 3:30. "Ποια είναι η αγαπημένη σου χώρα για να επισκεφτείς;", ρωτά ο δημοσιογράφος. "Η Ελλάδα", απαντά χωρίς σκέψη η Πάρκερ. "Ποια είναι η χώρα που επισκέφτηκες πιο πρόσφατα;", συνεχίζει εκείνος. "Η Ελλάδα", είναι και πάλι η απάντηση, από την ηθοποιό που λατρεύει τη χώρα μας και όντως την έχει επισκεφτεί πολλές φορές...

)