Το δράμα της Ευείδη: "Ξεκληρίστηκε η οικογένεια μου"

14.03.2014
Η αγαπημένη μας ηθοποιός Τζόυς Ευείδη μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε αφού μέσα σε ένα μήνα έχασε όλη της την οικογένεια.

Η Τζόυς Ευείδη σε ένα μόλις μήνα έχασε τους γονείς της, χώρισε μετά από 14 χρόνια και είδε το σκυλί της να πεθαίνει, πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να αντιμετωπίσει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει την κατάθλιψη μπορεί να χαμογελάει ξανά όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό Life.

Τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην κατάθλιψη; "Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου σε ένα μήνα. Αρχικά έφυγε η μητέρα μου και στο μήνα πάνω ο πατέρας μου, δεν άντεξε και την ακολούθησε. Ήταν πολύ άγριο γιατί δεν έχω σόι, είμαι ένα παιδί μόνο του. Ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Ξαφνικά δεν είχα οικογένεια.", δηλώνει η ίδια για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Πώς όμως βίωσε κάτι τέτοιο; "Ένιωσα ότι δεν είχα σημείο αναφοράς, ότι απλά φύτρωσα. Κάτι που ήταν καθεστώς, άνθρωποι που ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου εξαφανίστηκαν. Δεν είχα το περιθώριο όμως να το πάρω πολύ βαθιά. Έπρεπε να δουλέψω για να επιβιώσω. Και αν κλεινόμουν στο σπίτι πίνοντας χάπια και κλαίγοντας, θα πέθαινα απ’ την πείνα. Αυτό που με κράτησε ήταν ότι με τους γονείς μου είχα εξαιρετικές σχέσεις, ξεκάθαρες. Δεν είχε μείνει λοιπόν τίποτα πίσω. Δεν έμειναν απωθημένα.", είπε η ίδια.

Τι θυμάσαι απ’ εκείνη την περίοδο αφού έχασες τους γονείς σου; "Κάποια στιγμή το σπίτι μου ήταν σαν τάφος. Γιατί πρέπει να σου πω πως είχα ένα σκύλο που και αυτός πέθανε την ίδια περίοδο ενώ λίγο πριν είχα χωρίσει ύστερα από 14 χρόνια.", δήλωσε. Ευτυχώς όμως η δουλειά λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά και τώρα πλέον μπορεί και χαμογελάει ξανά!