Οι καμπύλες της Σκάρλετ άναψαν φωτιές στο κόκκινο χαλί

14.03.2014
Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Captain America: The Winter Soldier όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Κρις Έβανς (Chris Evans) και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ο λόγος; Πρόκειται για την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί μετά την έναρξη της φημολογίας -και σιγουράκι μη σου πω- ότι είναι έγκυος και μάλιστα, στον 5ο μήνα.

Βέβαια, ενώ όλοι θα περίμενε να φορέσει κάποιο πιο ριχτό κι άνετο ρούχο, η 29χρονη ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες με την επιλογή της αφού διάλεξε ένα πιο εφαρμοστό ρούχο, το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Κι αν μη τι άλλο ήταν όλες εκεί όπως μπορούμε να προσέξουμε με μία ματιά στη φωτογραφία, ενώ δε δίστασε να πάρει την «κλασική» και μία από τις πιο διάσημες πόζες στο κόκκινο χαλί, αυτή με τα χέρια στη μέση.

Ίσως ήθελε να μας περάσει κάποιο μήνυμα σε περίπτωση που μας είχε ξεφύγει; Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της λυτά στον αριστερό της ώμο μας «αποτελείωσαν».

Το χαμόγελο της Σκάρλετ έλαμπε και μπορούμε να φανταστούμε το γιατί. Μην ξεχνάμε ότι οι παραγωγοί της Marvel και των ταινιών “Captain America: The Winter Soldier” και “Avengers 2”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, έχουν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της όμορφης ηθοποιού.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ