Δαδακαρίδης: Έβαλε τον Μπουλά στο κράνος του!

20.03.2014
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης υπήρξε από τους στενούς φίλους του Σάκη Μπουλά. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες (με κορυφαία το «50-50») και ο θάνατος του Σάκη στοίχισε στο φίλο του.

Άλλωστε, δε θα ξεχάσουμε την αντίδραση του Πυγμαλίωνα, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι πέθανε ο Μπουλάς, όπου ξέσπασε σε λυγμούς. Τώρα, για να νιώθει κοντά του τον αγαπημένο του φίλο, ο ηθοποιός προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική κίνηση: ζωγράφισε το πορτρέτο του Μπουλά στο κράνος του.

Μάλιστα, εξηγεί τους λόγους που το έκανε, αλλά και γιατί επέλεξε να τον έχει στο κράνος του. «Πλέον, θα κάνουμε μαζί βόλτες», δηλώνει. Και συνεχίζει: «Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί, ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε, του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μία δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν».

Την ιδέα ο Δαδακαρίδης την «έκλεψε» από τον αγαπημένο του οδηγό μοτοσικλέτας, Βαλεντίνο Ρόσι, που είχε βάλει στο κράνος του τον αδικοχαμένο φίλο του, επίσης μοτοσικλετιστή, Μάρκο Σιμοντσέλι.

«Τώρα που έφυγε από την ζωή, σκέφτηκα να τον πηγαίνω βόλτα έχοντας τον… μαζί μου», λέει και προειδοποιεί εκείνους που θα σπεύσουν να τον επικρίνουν: «Δε θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τον πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά».

Πηγή: Espresso