Μπαλατσινού: Νέες προσωπικές αποκαλύψεις για την Ελένη

20.03.2014
Για τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη, την επανασύνδεση τους, το διαζύγιο της φιλενάδας της, αλλά και τη στήριξη της στον Γιάννη Λάτσιο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Και τούτη τη φορά είναι περισσότερο αποκαλυπτική.

«Εδώ και δύο χρόνια έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, απλά δεν βλεπόμασταν», εξομολογείται η Μπαλατσινού κι εξηγεί πώς έγινε η επανασύνδεση τους, αλλά και όσα ακολούθησαν μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Λάτσιο.

«Ήμασταν πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι και είναι φυσιολογικό όταν κάποιος χωρίζει, μετά να χάνονται τα ζευγάρια. Ο Γιάννης Λάτσιος τότε ήταν ο αδύναμος κρίκος και επειδή ο Πέτρος τον γνώριζε από παλιά, στο Βέλγιο, σαν άντρας και φίλος, ήθελε να τον στηρίξει. Εγώ, πάλι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μιλήσω περί ηθικής και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι τσακώθηκα με την Ελένη επειδή ήμουν αντίθεση στο διαζύγιο. Δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά για κάποιο λόγο απομακρυνθήκαμε», δηλώνει κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια, η Μπαλατσινού αναφέρεται στα τελευταία δημοσιεύματα, που θέλουν τη φιλενάδα της να είναι ψυχολογικό ράκος εξαιτίας της άγριας διαμάχης της με τον Λάτσιο. «Δεν ξέρω τι λένε. Η Ελένη λάμπει! Ήταν μεγάλο στοίχημα για εκείνη να χαλάει ένα γάμο με τρία παιδιά. Όλο αυτό που τράβηξε της έχει φύγει, ήταν ένα στοίχημα και το πέτυχε. Είναι στα καλύτερά της και είναι πολύ ευτυχισμένη! Είχα καιρό να την δω τόσο όμορφη και χαρούμενη».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ελένη ήταν εκείνη που τηλεφώνησε πρώτη στον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν κατέρρευσε οικονομικά. «Η Ελένη πήρε πρώτη τηλέφωνο τον Πέτρο όταν εκείνος κατέρρευσε», δήλωσε και αποκάλυψε ότι το τηλεφώνημα συγκίνησε το σύζυγο της, ενώ η ίδια συνειδητοποίησε πως οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και η Ελένη είναι ένας από αυτούς.

Όσο για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις τους;
«Η Ελένη είναι ξανά στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε γνωστά στέκια. Θέλουμε και οι δύο να διαφυλάξουμε την σχέση μας αυτή τη φορά. Εγώ δεν θέλω να πουλήσω στα media τη φιλία μου με την Ελένη, όπως κάνουν άλλοι. Το θεωρώ ανήθικο», κατέληξε.

Πηγή: περιοδικό You

Δες τη μία και μοναδική γυμνή φωτογράφηση της Τζένης Μπαλατσινού