Διαζύγιο-«βόμβα» για Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

27.03.2014
Αυτή κι αν είναι είδηση. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης μετά από 2,5 χρόνια γάμου, χωρίζουν!

Τι κι αν ήταν πάνω στα... μέλια; Το ζευγάρι εδώ και καιρό βρίσκεται σε διάσταση και τα περί χωρισμού επιβεβαίωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, σε γνωστό δημοσιογράφο.

«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας σε ανακοίνωση που έστειλε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη.

Και συνέχισε μιλώντας για την ηθοποιό, πετώντας όμως και τη σπόντα του: «Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό, τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία».

Πάντως, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, η Παλαιολόγου δεν ήξερε τίποτε για την ανακοίνωση του συζύγου και μάλιστα όταν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, είχε παράσταση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ τα προβλήματα στο γάμο τους ήρθαν πριν λίγους μήνες.

Παλαιολόγου και Μητρογιάννης – όπως είχαν δηλώσει οι ίδιοι – το περισσότερο διάστημα ζούσαν χωριστά, αφού εκείνη ζει στην Αθήνα κι εκείνος μόνιμα στο Λουτράκι, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.