Στανίση: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την κακοποίηση της

28.03.2014
Με ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα καταπιάστηκε η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, όπου σε αυτήν φιλοξενήθηκαν γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Μεταξύ αυτών, ήταν και η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε για τις τρεις τραυματικές εμπειρίες κακοποίησης που είχε από συντρόφους της.

«Εγώ έχω φάει πάρα, πάρα πολύ ξύλο. Ήμουν σε κατάσταση αφασίας, μου έριχναν νερό για να συνέλθω. Φοβόμουν, είχα φόβο μέσα μου, μη με μαχαιρώσει. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο τρελαμένο, μόλις έπινε ένα ποτό δεν ήξερε τι έκανε, δε θα φοβηθείς; Ένας άνθρωπος κακιασμένος, και τη ζήλεια έχει μέσα του και την κακία και ο άλλος δεν θέλει να προοδεύει και θέλει τη γυναίκα "υπό"» εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Είναι σα μαγκιά ότι η γυναίκα είναι ό, τι κατώτερο». Επίσης, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος ήξερε τις δύσκολες ώρες που ζούσε στο πλευρό του τότε συντρόφου της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαινε στο μαγαζί πρησμένη και με μώλωπες.

«Είχα σημάδια και το ήξερε όλη η νύχτα! Μου έλεγαν "πώς δεν φεύγεις;". Πήγαινα στο μαγαζί σημαδεμένη, πρησμένη, πολλές φορές δεν πήγαινα καν να τραγουδήσω. Φαντάσου μου λείπουν μαλλιά από το κεφάλι, μου τα έχουν ξεριζώσει. Σου μιλάω για πολύ ξύλο» κατέληξε.