Με ριχτό κρύβει την κοιλίτσα η "έγκυος" Κούνις

28.03.2014
Μπορεί ανοιχτά να μην έχει επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε… ενδιαφέρουσα η Μίλα, όμως σιγά σιγά δυσκολεύεται να το κρύψει.

Αυτές τις μέρες η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) έχει δουλειές με φούντες καθώς είναι η περίοδος που προωθεί την τελευταία της ταινία με τίτλο "Jupiter Ascending".

Οι φήμες τη θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η αλήθεια είναι πως παρόλο που επίσημα δεν το έχει σχολιάσει, όλο και κάτι φουσκώνει στο επίμαχο σημείο, όπως φαίνεται στις τελευταίες εμφανίσεις της.

Στη χθεσινή πρεμιέρα η 30χρονη σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum), ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν την άφησε λεπτό από το πλευρό του.

Χαμογελαστή, αλλά αρκετά χαμηλών τόνων, η Μίλα απέφυγε χαρακτηριστικά όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον Άστον, τη σχέση τους ή την εγκυμοσύνη της, όμως η επιλογή ρούχου που έκανε για εκείνη την ημέρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Φορώντας ένα μπλε σκούρο και ριχτό φόρεμα, η Κούνις σαφώς προσπάθησε να καμουφλάρει την κοιλίτσα της. Τώρα αν τα κατάφερε, κρίνετε το μόνοι σας. Εμείς, κάτι βλέπουμε να φουσκώνει εκεί κάτω... Ίσως, βέβαια, να έφαγε κάτι βαρύ. Ποιος ξέρει...