Χωρίς... οικογένεια παντρεύτηκε η κόρη της Βίσση

02.04.2014
Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά όχι, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της την 1η Απριλίου.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, με λίγους και καλούς φίλους, αλλά χωρίς τις οικογένειες τους. Οι γονείς τους δε μπόρεσαν να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή των παιδιών τους, αλλά ας είναι καλά η... τεχνολογία.

Μετά το γάμο, η ευτυχισμένη νύφη, που έκανε και την ανατροπή φορώντας λευκό παντελόνι και πουκάμισο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή. Και τις συνόδευσε με το σχόλιο: «Just Married». Οι ευχές από φίλους έδωσαν και πήραν, όμως, αυτή που ξεχώρισε ήταν της μαμάς Βίσση.

Η «απόλυτη» πεθερά αποθέωσε το γαμπρό της γράφοντας: «Ο γαμπρός μου είναι Θεός!!!!», ενώ και για τη μονάκριβη Σοφία της σχολίασε: : «αλλά πήρε την πιο όμορφη του κόσμου…»! Στο γάμο ήταν και ο έξι μηνών γιος του ζευγαριού, που δεν απουσίαζε από καμία φωτογραφία.