Συνελήφθη ο πατέρας του Μαζωνάκη!

16.04.2014
Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο πατέρας του τραγουδιστή οδηγήθηκε με χειροπέδες το πρωί της Μ. Τρίτης στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς οι οποίοι είχαν στα χέρια τους σχετική απόφαση δικαστηρίου. Ο Μανώλης Μαζωνάκης κατηγορείται για χρέη προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία που υπερβαίνουν τα 500 χιλιάδες ευρώ.

Τα χρέη προήλθαν σταδιακά από το 2002 έως το 2013 από τη λειτουργία τεχνικής εταιρίας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 61χρονος άνδρας πλήρωσε το ποσό των 17.000 ευρώ, ενώ προέβη σε νέο διακανονισμό για τη σταδιακή διευθέτηση του χρέους του προς το Δημόσιο και τα ταμεία και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται για χρέη. Τον Ιανουάριο του 2013, είχε συλληφθεί ξανά για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 420 χιλιάδων ευρώ. Το ένταλμα σύλληψης είχε φτάσει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας και οι αστυνομικοί τον είχαν ειδοποιήσει για την εκκρεμότητά του με την Δικαιοσύνη και την Εφορία, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο ίδιος στο τμήμα της περιοχής του. Και τότε είχε κάνει διακανονισμό και είχε αφεθεί ελεύθερος.