Λίντσεϊ Λόχαν: έχασε το παιδί που περίμενε!

22.04.2014
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στο φινάλε του ριάλιτι σόου για τη ζωή της, το οποίο προβαλλόταν από το κανάλι OWN της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην κάμερα, η Λόχαν αποκάλυψε:


“Κανείς δεν το γνωρίζει αλλά απέβαλα τις δύο εκείνες εβδομάδες που είχα αρνηθεί να συνεχίσω τα γυρίσματα του σόου μου. Είναι μεγάλη ιστορία. Αυτό που βλέπατε με εμένα να μην θέλω να κατέβω να συνεχίσω το γύρισμα, ήταν γιατί ήμουν άρρωστη στο κρεβάτι. Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να σε επιβαρύνει’’.

Η 27χρονη Λόχαν δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του χαμένου της παιδιού αλλά τόνισε πως το να βλέπει το ριάλιτι, ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει.

Η ίδια η Όπρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα την αποκάλυψη της ΛίΛο, παρότι η μαμά της Λίντσεϊ Ντίνα, έγραψε ένα μικρό μήνα στο Twitter, τονίζοντας: «Όπρα, πάρε με τηλέφωνο σε παρακαλώ».

Η Λόχαν μίλησε και για την διάσημη λίστα με ερωτικούς παρτενέρ που είχε, η οποία περιελάμβανε και ονόματα όπως ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Κόλιν Φάρελ.

Η ίδια τόνισε πως η λίστα ήταν κομμάτι της θεραπείας της και πολύ προσωπική. Δυστυχώς, η λίστα ήταν μαζί της σε ξενοδοχείο όπου διέμενε και όταν κάποια άτομα από το ξενοδοχείο κλήθηκαν να την βοηθήσουν, κάποιος από αυτούς τράβηξε φωτογραφία τη λίστα. Η ίδια τόνισε:

«Αυτό που συνέβη ήταν εξευτελιστικό και κακό. Όποιος το έκανε ήταν κακός άνθρωπος»!